event webbanner

Het 4M Event is dé manier om het nieuwe jaar goed te beginnen, samen met je vrienden. De dag staat bol van de inspiratie, muziek, ontmoeting en beleving en is exclusief bedoeld voor de mannen uit Europa. 

Line-Up! Zet mij zó neer... Dat is het thema van het 4M Event op 10 maart 2018. Na jaren met grote groepen Belgen op het Nederlandse 4M event is het dit jaar zover: ons eerste Belgisch 4M Event! Het 4M event is een evenement dat je als man niet mag missen. Deze dag zal bol staan van de inspiratie, aanbidding, activiteiten en broederschap!

We hebben enorm veel zin in het Event! Elk jaar mochten we de impactvolle, zegenende en veranderende kracht van het 4M event in Nederland ervaren. Dit jaar zijn onze verwachtingen van het eigen Belgische Event heel hoog.

Door de kleinschaliger opzet geloven we dat we ‘dichterbij de man' kunnen komen, dat we samen echt een aantal cruciale stappen kunnen zetten en dat het Event daarmee voor elke aanwezige een enorme impact zal hebben voor 2018. De sprekers voor komend event zijn Henk Stoorvogel (oprichter van de 4e Musketier), Micha Visee en Christiaan van Dorp. Insalvation, al jaren partner van de 4e Musketier en Compassion, zal ons leiden in aanbidding. 

De opzet van dit 4M Event houden we zoveel mogelijk stil. Wel is deze dag de ideale gelegenheid om kennis te maken met de 4e Musketier en elkaar. Het 4M Event is absoluut geen karakterweekend en je hoeft zeker niet bang te zijn voor fysieke uitdaging. Natuurlijk zullen er op deze dag activiteiten plaatsvinden, maar deze hoeven je absoluut niet tegen te houden om te komen! We zien uit naar een machtige werking van Gods Geest.

De inschrijvingen zijn op dit moment geopend. We werken dit jaar met een toegangsprijs van €15, in deze prijs zitten twee maaltijden en de volledige dag inbegrepen.

Yes, Ik schrijf mezelf in

Lees hier impressies van de afgelopen Events.

Inspiratie voor mannen en gerechtigheid - wereldwijd!