Missie

Inspiratie voor ieder mannenhart en golven van gerechtigheid wereldwijd!

Dat is waar wij voor gaan. Dat is wat we gaan doen. De 4 pijlers van de 4e Musketier ondersteunen dat:

Karakterweekenden 
Het karakterweekend is geen gewoon weekend. Het is een reis waarbij 30 centimeter misschien wel de langste afstand is: die tussen hoofd en hart. Fysieke uitdagingen worden gecombineerd met de boodschap van 4 G’s:
God, want er is hoop omdat God liefde is.
Gezin, want we willen mannen helpen en zien die hun verantwoordelijkheid als man en vader in hun gezin oppakken.
Gemeente/Kerk, want we willen dat mannen binnen hun eigen kerk het verschil zullen maken.
Gerechtigheid, want we willen strijden tegen onrecht, en gerechtigheid wereldwijd brengen in Jezus’ naam.
Binnen de karakterweekenden is aandacht voor verschillende doelgroepen, zoals studenten, vaders en zonen en leiders. De karakterweekenden worden georganiseerd vanuit en in verschillende landen.

L.I.F.E. 
We houden van het inzetten van Labour, Influence, Finances en Expertise. Onze partners geloven in onze missie en helpen ons op alle mogelijke manieren. Bovendien willen we deze mannen bemoedigen om Christus gestalte te geven binnen hun bedrijf en bieden we een netwerk aan, waarbij uitwisselinge van ideeën en visie elementair is.

Muskathlon 
Een extreme sportuitdaging, op een extreme locatie, waarbij de deelnemers een significante bijdrage leveren aan de strijd tegen ongerechtigheid. Dát is de Muskathlon.
Wij geloven dat mannen een cruciale rol spelen in de globale strijd tegen extreme armoede en verdrukking van christenen. We werken samen met proud partners Compassion en OpenDoors aan een betere wereld.

Kampvuuravonden
Een uniek inspiratie moment. Geef een man een pakje lucifers, wat hout en een fris pintje. Hij weet vanzelf wat de bedoeling is. Nauw samen op weg gaan, inspiratie en regelmatig contact zijn kernwoorden van de kampvuuravonden die in heel het lang door lokale teams georganiseerd worden. En er komen er nog steeds bij!

The Message
Het christendom draait om een fantastische boodschap: er is hóóp omdat God liefde is. Het doorgeven van de boodschap van God is dé bestaansreden van de 4e Musketier. Door spreekbeurten, het uitgeven van boeken, het magazine MUSK en multimedia willen wij de huidige generatie mannen bereiken.

 

Inspiratie voor mannen en gerechtigheid - wereldwijd!