FAQs

Hoeveel moet ik kunnen lopen op het weekend?

We gaan ervan uit dat je basis conditie in orde is. Je kan een behoorlijke afstand wandelen met je backpack. Je kan een minuut planken. Je hoeft zeker niet plots een fitness abonnement te gaan kopen. Met enkele keren de trap op lopen kom je al heel ver. Ga al eens wandelen met je rugzak en trek je wandelschoenen vast een dag aan.

Waarom kost het weekend zo veel?

Je krijgt veel meer dan alleen een weekendje weg. Je startdag en terugkomdag zijn in de prijs inbegrepen. Je bent verzekerd en eventueel vervoer binnen het weekend zijn inbegrepen.

Hoe zit het met de paklijst?

Enkele weken voor de startdag lanceren we de paklijst. Zorg dat je alles meehebt wat daarop staat, maar ook niet méér! Vermijd overbodig gewicht en probeer zaken te lenen van vrienden of kennissen. Veel dingen gebruik je maar één keer en het is te zot om dat aan te schaffen.

Ik volg een speciaal dieet. Kan dat op het weekend?

We proberen in de mate van het mogelijke rekening te houden met je dieet. Geef dit aan bij je inschrijving. Wij nemen contact met je op. Heb je 1 week voor het weekend niets van ons gehoord, neem dan contact met ons op.

Mag ik aanvullend voedsel meenemen?

Daar kunnen we heel kort in zijn: NEEN.

Is de startdag verplicht?

Ja. We geven heel wat cruciale informatie die je echt wel moet meehebben voor het weekend. Dat gaat over tips en tricks tot de paklijst. We geven ook al een aanzet voor het thema. Indien je een goede reden hebt om niet te komen, neem dan contact met ons op.

Waar moet ik precies zijn voor de start van het weekend?

Dat hoor je op het allerlaatste moment. We zorgen dat je achteraf ook weer gewoon bij je auto geraakt. Probeer zoveel mogelijk te carpoolen!

Inspiratie voor mannen en gerechtigheid - wereldwijd!